Pacienti u paraqit në klinikën tonë me qëllimin e vetëm, të rregullonte estetikën e dhëmbeve të saj.🔻

Duke qënë se dhëmbët ishin trajtuar dhe me mbushje masive më parë, u pa e arsyeshme që të visheshin dhëmbët me kllëfë zirkon porcelani një nga një.🦷

Imperial Dental Center

U krye gjithashtu prerja e gingivave për të rregulluar edhe më shumë linjën e buzëqeshjes.

Pas shërimit të mishrave në nivelin e ri, u krye punimi protetik i cili i dha pacientes rezultatin përfundimtar që ajo dëshironte.

Nëse dhe ju keni probleme me rreshtimin e dhëmbëve, apo dhe probleme të tjera, mund të rezervoni  vizitën tuaj FALAS!😁

Zgjidhni klinikën Imperial sot, për të kursyer kohë, para dhe mund, por mbi të gjitha për ti dhënë vetes buzëqeshjen e merituar! 🌐