Na kontaktoni

Na kontaktoni në format e kontaktit të listuara më poshtë

Adresa Jonë

Rruga e Elbasanit, Përballë Postës 1010, Tiranë, Shqipëri

Telefon

Mobile:
+355 69 43 65 000

Email

Adresa e emailit:
imperialdentalcenteralbania@gmail.com

    Jepni emailin tuaj dhe ne ju kontaktojmë!

    ×