image

Përfytyroni Buzëqeshjen Tuaj Të Re Me Një Mock-Up Dentar.

Përfytyroni se si do të duket buzëqeshja juaj para se dentisti të bëjë ndryshimet përfundimisht. Mock-up është një simulim i
image

Çfarë Është Transplanti I Kockës?

Me kalimin e kohës kocka e nofullës pas heqjes së dhëmbëve përthithet. Si pasojë e kësaj përthithje të kockës behët
image

Pyetjet Me Të Shpeshta Rreth Sëmundjes Së Mishrave Të Dhëmbëve (Paradontozës)

Çfarë është sëmundja periodontale?Sëmundja  periodontale ose sëmundja e mishrave është një lloj infeksioni kronik dhe serioz bakterial që shkatërron dhe
image

Keni Frikë Nga Dentisti Dhe Keni Neglizhuar Trajtimin Dentar Ja Disa Këshilla Si Të Kapërceni Frikën Nga Dentisti

Ka shumë njerëz që kanë frikë nga dentisti. Të shkuarit te dentisti nuk është një përvojë e këndshme, por është
image

Pse duhet t’i kushtoni vëmendje higjienës suaj dentare?

Shumë njerëz e lidhin higjienën orale me dhëmbët e tyre. Normalisht ato janë të lidhura,por ka edhe faktorë të tjerë
image

Silantet dentare – Si të mbrojmë dhëmbët nga kariesi

Silanti dentar është një shtresë e hollë rezine që zakonisht vendoset në sipërfaqen e dhëmbëve. Kjo zakonisht vendoset te dhëmbët prapa
image

Faseta Porcelani Për Një Buzëqeshje Të Bukur.

Fasetat e porcelanit janë trajtime dentare estetike të krijuara në mënyrë të përshtatur për gjithesecilin të cilat ngjajnë me smaltin
image

Si Të Kujdesemi Për Fasetat e Porcelanit

Pasi keni vendosur fasetat prej porcelani, ju duhet të mbani një higjenë orale shumë të mirë dhe gjithashtu të bëni
image

Procedura All-On-6

Nëse nuk keni dëgjuar ende për metodën e implanteve dentare All-On-6, ky është padyshim një artikull që mund t'ju interesojë.
image

Pyetjet Më Të Shpeshta Për Implantet Dentare.

Implantet dentare përdoren për të mbajtur një ose disa dhëmbë. Ato janë vida titani që mund të zëvendësojnë rrënjën e
image

Pyetjet Më Të Shpeshta Rreth Fasetave.

Një nga trajtimet më të njohura dentare estetike në botë janë fasetat dentare. Ato janë shtresa qeramike të punuara si formë
image

Ortodoncia

Trajtimi ortodontik është një mënyrë e drejtimit ose e lëvizjes së dhëmbëve, për të përmirësuar pamjen e tyre ose mënyrën
image

Pse nuk kam kockë mjaftueshëm për të vendosur implante dentare?

Mungesa e një ose disa dhëmbëve mund të çojë në humbjen e kockës në zonën ku është mungesa. Humbja e
image

Endodontia- Si bëhet trajtimi i kanaleve?

Endodontia- është dega e stomatologjisë që merret me patologjinë, fiziologjinë dhe morfologjinë e pulpës dentare. Endodontistët trajtojnë dhe diagnostifikojnë sëmundjet
image

Heqje apo trajtim rrënjësh? Cila është zgjidhja më e mirë?

Asnjëra prej këtyre procedurave nuk është e këndshme, megjithatë, ndonjëherë thjesht janë të nevojshme për tu kryer.Këto trajtime kryhen atëherë
image

Udhëzues për Proçesin e Vendosjes së Fasetave.

Konsultimi Fillestar:Para se t'i nënshtroheni çdo lloj procedure dentare, është e rëndësishme që së pari të kryeni një konsultim të
image

Paradontoza

Sëmundja periodontale ose sëmundja e mishrave, ndryshe Paradontoza ështe nje lloj infeksioni kronik dhe serioz bakterial që shkatërron dhe sulmon
image

Implant vs Urë Dentare

Ndonjëherë, pacientët vijnë në klinikën tonë Imperial Dental Center dhe nuk janë të sigurtë se cila është zgjidhja më e
image

Fasetat e Porcelanit

Një nga trajtimet më të njohura dentare estetike në botë janë fasetat dentare. Ato janë shtresa qeramike të punuar si formë

Pyetje & Përgjigje

Disa nga pyetjet më të shpeshta nga pacientët!

01. Si mundem të rezervoj një vizitë falas?

Ju mund të rezervoni një vizitë falas pranë klinikës tonë duke telefonuar në nr e telefonit, duke na shkruar në Whatsapp ose duke na dërguar email.

02. Implant apo urë dentare?

Për këtë pyetje kemi krijuar një artikull të detajuar rreth ndryshimeve të gjithësecilës.

Implant vs urë dentare

03. Kam probleme me mishrat e dhëmbëve?

Mund të jenë disa faktorë që ndikojnë në problemet me mishrat e dhëmbëve. Një ndër to është paradontoza.

04. Sa kushtojnë implantet dentare?

Për të marrë një preventiv nëse ju duhet të vendosni implante, duhet të rezervoni një vizitë falas pranë klinikës tonë.

05. Çfarë ndryshimi ka porcelani nga zirkoni?

Kurorat e zirkonit kanë jetëgjatësi më të madhe se kurorat e procelanit, gjithashtu janë dhe më të durueshme.

Jepni emailin tuaj dhe ne ju kontaktojmë!

×