Këtë rradhë, pacientja kishte mungesa të dhëmballëve, e si rrjedhojë dhëmbët e përparëm ishin shumë të konsumuar. 🔻

Pas dhe konsultës me të, u zgjodh që të kryhej zëvëndësimi i dhëmballëve nëpërmjet implanteve dentare.🦷

Imperial Dental Center

Gjithashtu u krye dhe veshja e dhëmbëve natyralë me kllëfë zirkon-porcelani, për t’i rikthyer funksionin dhe estetikën.

Punimi ka të veçantë sepse është kryer mbi çdo dhëmbë tek e tek, për të realizuar estetikën e dëshiruar nga pacienti dhe për të pasur një higjienë shumë të mirë!🦷

Nëse dhe ju keni probleme me rreshtimin e dhëmbëve, apo dhe probleme të tjera, mund të rezervoni  vizitën tuaj FALAS!😁

Zgjidhni klinikën Imperial sot, për të kursyer kohë, para dhe mund, por mbi të gjitha për ti dhënë vetes buzëqeshjen e merituar! 🌐