Pacienti u paraqit në klinikën “Imperial Dental Center” me një çrregullim të rreshtimit të dhëmbëve të përparme të gojës. Kjo gjë e pengonte atë si nga ana funksionale por dhe estetikisht.

Së bashku me pacientin vendosëm drejtimin e dhëmbëve me maskerina, për të përmirësuar estetikën. Kohëzgjatja e trajtimit ishte pothuajse 5 muaj e gjysëm.

Imperial Dental Center

Pacientit i duhet që të mbajë retainer gjatë natës për të ruajtur rezultatin që aq shumë e dëshironte!

Nëse dhe ju keni probleme me rreshtimin e dhëmbëve, apo dhe probleme të tjera, mund të rezervoni  vizitën tuaj FALAS!😁

Zgjidhni klinikën Imperial sot, për të kursyer kohë, para dhe mund, por mbi të gjitha për ti dhënë vetes buzëqeshjen e merituar! 🌐