Pacientja u paraqit në klinikën tonë me kërkesën për të përmirësuar estetikën e dhëmbëve sepse ngjyra e errët ishte një problem që e shqetësonte prej kohësh.

Pacientja kishte në pjesën e pasme të nofullës dy ura të vendosura shumë vite më parë.

Duke qënë se nuk i mungonte asnjë dhëmbë në pjesën e sipërme të nofullës u vendos të kryhej procesi i rehabilitimit me kllëf zirkoni një e nga një. Gjithashtu u vendos që rrënjët që kishin probleme të ritrajtoheshin dhe u rindërtuan dhëmbet që kishin mbushje të vjetra e plotësisht të dëmtuara.

Imperial Dental Center

Gjithashtu u krye dhe zbardhimi i dhëmbëve të nofullëssë poshtme. Rezultatet janë të qarta 🙂