Pacientja u paraqit në klinikën tonë me ura të dëmtuara në nofullën e sipërme. 🔴
Gjithashtu dhëmbët që kishte nën urë ishin të prishur dhe shkëputeshin shumë shpesh. Përveç kësaj në krahun e majtë ajo kishte një urë që ishte shumë e gjatë.🦷

Pas konsultimit me stafin e klinikës, u vendos që të zëvëndësohen dhëmbët e munguar nëpërmjet urës mbi implante. Në të njëjtën kohë u vendos që kllëfët dhe urat në nofullën e sipërme të ishin si material zirkon-porcelan. 📍

Imperial Dental Center

Në nofullën e poshtme u vendos që njëra prej urave të ishte metal porcelan ndërsa dhëmbët e tjerë zirkon dhe porcelan.🦷

Pacientes ju rikthye buzëqeshja e munguar, ashtu sikurse mund të duket dhe në foto. 😁

Nëse keni dhe ju probleme të tilla, apo shqetësime të dhëmbëve, rezervoni sot FALAS vizitën tuaj pranë klinikës tonë!