Pacientja u paraqit në klinikën tonë me një urë tek dhëmbët përpara e cila shkëputej një herë ne disa muaj. Gjithashtu në pjesën e pasme kishte një protezë të skeletuar. 

 Kërkesa e saj ishte që të kishte dicka fikse që të mos hiqej dhe shkëputej kohë mbas kohe.

 U vendos për implante ne pjesën e pasme të gojës dhe këllëf zirkoni një nga një në pjesën e përparme.

Imperial Dental Center

Urën në nofullën e poshtme vendosëm të mos e ndryshonim sepse pacientja kishte pak kohë që e kishte bërë!

Ndryshimi sikurse dhe punimi i bërë mund të vërehet fare qartë në foto