Pacientja ishte e pakënaqur me buzëqeshjen e saj. Mungesa e dy dhëmbëve që kishte përpara kishte krijuar hapësira të mëdha midis dhëmbëve të tjerë, gjë që nuk i pëlqente🦷

Pasi u konsultua me ne, vendosëm së bashku për një trajtim që të ruante sa më shumë strukturën e dhëmbit.. 😁

Imperial Dental Center

U krye punimi me faseta porcelani në nofullën e sipërme dhe të poshtme të pacientes.
Rezultatet flasin vetë!


Zgjidhni klinikën Imperial sot, për të kursyer kohë, para dhe mund, por mbi të gjitha për ti dhënë vetes buzëqeshjen e merituar! 🌐