Pacientja kishte nisur trajtimin në një klinikë tjetër, por pas disa problematikash dhe humbjes së kontaktit me mjeken e saj u drejtua te klinika jonë. 🦷

Pasi u evidentuan problematikat që ajo kishte, u bë ngritja e kafshimit sepse mungesa e dhëmballëve për një periudhë të gjatë kohore kishte shkaktuar një rënie të kafshimit. 😁

Imperial Dental Center

Gjithashtu vazhdoi trajtimi me këllëf zirkoni një nga një dhe u trajtuan rrënjët e pa mjekuara mirë. Rezultatet janë të qarta si në video! ⬆️

Zgjidhni klinikën Imperial sot, për të kursyer kohë, para dhe mund, por mbi të gjitha për ti dhënë vetes buzëqeshjen e merituar! 🌐