Pacientja u paraqit në klinikë me kërkesën për të rregulluar estetikën e dhëmbëve të saj.

Pas një dhe bisedës më pacienten u vendos që për një funksion maksimal dhe një estetikë të garantuar të vendosnim kllëfe dhe ura zirkon-porcelani.

Gjatë procedurës u ritrajtuan dhëmbët në të cilët trajtimet e kanalit ishin jo të sakta dhe u rindërtuar mbushjet të cilat ishin dëmtuar me kalimin e kohës..

Imperial Dental Center

I gjithë punimi u krye në një periudhë të shkurtër.

Rezultatet mund të duken qartë si në fotot më poshtë!