Pacientja u paraqit në klinikën tonë me një protezë të lëvizshme në pjesën e pasme të gojës dhe disa mungesa të dhëmbëve. 🦷

Pas dhe diskutimit me pacienten, ne vendosëm që të zëvëndësonim dhëmbët që mungojnë me implante për të hequr përgjithmonë protezën e lëvizshme. 😁

Imperial Dental Center

Punimi u bë me këllëf një nga një dhe me ura zirkoni, për të qënë sa më natyral dhe sa më higjienik. 

Zgjidhni klinikën Imperial sot, për të kursyer kohë, para dhe mund, por mbi të gjitha për ti dhënë vetes buzëqeshjen e merituar! 🌐