Pacientja kishte disa ura të vjetra në pjesën e pasme dhe dëshironte të rregullonte estetiken e pjesës së përparme. 🔻

Duke diskutuar me pacienten, së bashku vendosëm që të vishnim çdo dhëmb me këllëf metal porcelani një nga një!😁

Imperial Dental Center

Rezultati është i dukshëm sikurse në foto!🦷

Tjetër paciente e kënaqur me punën tonë, po ju çfarë po prisni?

Rezervoni vizitën tuaj FALAS sot për ti dhënë vetes tuaj buzëqeshjen e merituar!😁


Zgjidhni klinikën Imperial sot, për të kursyer kohë, para dhe mund, por mbi të gjitha për ti dhënë vetes buzëqeshjen e merituar! 🌐