Pacienti u paraqit në klinikën tonë me gjëndjen e mësipërme, ku si kërkesë të vazhdueshme kishte vendosjen e dhëmbëve fikse, ndryshe nga protezat që kishte.

Në nofullën e sipërme ai mbante një protezë të pjesshme, ndërsa në nofullën e poshtme kishte një protezë të plotë të lëvizshme. 🔻

Pas konsultës dhe me pacientin, ne vendosëm që në nofullën e sipërme të vendosnim 4 implante dentare, duke ruajtur dhe disa nga dhëmbët ekzistues.😁

Imperial Dental Center

 Ndërsa në nofullën e poshtme u vendosën gjithashtu 4 implante dentare dhe u hoq dhe dhëmbi i vetëm që i kishte ngelur.

Rezultati flet vetë, pacienti u largua nga klinika me dëshirën e plotësuar për të pasur dhëmbë fiks në të dy nofullat! 🦷

Tjetër pacient i kënaqur me punën tonë, po ju çfarë po prisni?

Rezervoni vizitën tuaj FALAS sot për ti dhënë vetes tuaj buzëqeshjen e merituar!😁


Zgjidhni klinikën Imperial sot, për të kursyer kohë, para dhe mund, por mbi të gjitha për ti dhënë vetes buzëqeshjen e merituar! 🌐