⚪️Pacientja dëshironte të kishte dhëmbë të bardhë, pasi pamja e tyre e kishte bezdisur gjithmonë. Ajo gjithashtu kishte mungesa të dhëmbëve që ndikonin në buzëqeshjen e saj dhe nuk e lejonin të qeshte mirë.⚪️

😀 Disa prej mungesave u vendos të zëvëndësoheshin me implante ndërsa disa të tjera me ura. Dhëmbët u vendosën që të bëheshin të kombinuar me zirkon në pjesën e përparme të gojës, si dhe metal-porcelan në pjesën e pasme.

Imperial Dental Center

Një tjetër detaj I rëndësishëm që vlen të theksohet është që gjatë punimit u vendos që të ndërhyhet në mirat e dhëmbëve sepse ato dukeshin shumë kur pacientja buzëqeshte. 😁🦷✨

Një tjetër rast i sukseshëm i klinikës tonë!🦷