Pacientja u paraqit në klinikë me një dhëmballë të infektuar.

Pasi mori trajtimin e nevojshëm problemi tjetër që kishte ishte estetika e dhëmbëve të sipërm që linte për të dëshiruar.🦷
Ishte perpjekur disa herë ta zgjidhte këtë problem me mbushjet estetike por rezualtatet nuk ishin të kënaqshme.

Në këtë moment, u vendos që të propozonim pacientes kllëfët e zirkonit duke i siguruar estetikë maksimale dhe higjienë të mirë.

Imperial Dental Center

Rezultatet janë të dukshme dhe mund ti gjykoni vetë!