+355 69 436 5000
prunela@imperialdental.al

– Ka lindur në Dibër.
– Mbaroi studimet e larta për stomatologji në Perugia, Itali.

– U kthye në Shqipëri dhe u punësua pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” si kordinatore e kursit të Stomatologjisë ku vazhdon të jetë edhe sot
– Ka kryer studimet për Master të nivelit të II për Ortodonci, diplomë e njehsuar me Universitetin e Tor Vergatës.

– Ka kryer specialzimin për ortodonci me prof. Fortinin, dhe gjithashtu ka përfunduar doktoraturën në Universitetin Tor Vergata, Romë.
– Në klinikën tonë kujdeset për trajtimin ortodontik të pacientëve të vegjël dhe atyre adultë duke trajtuar çrregullimet e kafshimit te çdo moshë.
– Kohën e lirë pëlqen ta shpenzojë me familjen e saj duke udhëtuar. 

Specializimi :

Ortodonci

Dega:

Stomatologji, Universiteti Perugia, Itali.

Kualifikime & Specializime

Ortodonci

Specializimi

Universiteti Perugia

Stomatologji, Itali

Jepni emailin tuaj dhe ne ju kontaktojmë!

×