+355 69 436 5000
eni@imperialdental.al

– Ka lindur në Elbasan.
– Mbaroi studimet e larta pranë Universitetit “Zoja e Këshillit” të Mirë” në Tiranë.

– Pas studimeve u transferua në Itali ku ka kryer disa specializime pas universitare.
–  Specializim në Implantologji dhe Kirurgji orale në Romë, pranë Universitetit “Tor Vergara”.

– Specializim në Implantologji dhe Protetikë Dentare pranë Universitetit “Giorgio D’Annuzio” Chieti, Itali.
– Ndoqi studimet për doktoraturë shkencore në departamentin e protetikës pranë Universitetit “La Sapienza”.
– U kthye në Tiranë dhe u punësua në spitalin Hygeia si stomatologe në Hygeia Dent dhe si Drejtues Teknik në Advanced Dental Center.

-Dr.Eni në klinikën tonë është përgjegjëse për Implantologjinë, protetikën dhe kirurgjinë.
– Kohën e lirë pëlqen ta kalojë me familjen,si hobi të saj jane fotografia e video editimi.

Specializimi :

Implantologji dhe Kirurgji Orale

Dega:

Implantologji, Universiteti “Tor Vergara”, Romë.

Kualifikim & Specializime

Implante Dentare

Specializimi

Universiteti Tor Vergara

Romë

Jepni emailin tuaj dhe ne ju kontaktojmë!

×