+355 69 436 5000
zeqie@imperialdental.al

– Ka lindur në Dibër.
– Mbaroi studimet e larta për Laborante Dentare pranë Universitetit të Mjekësisë, Tiranë.

– Pas studimeve ka kryer disa trajnime brenda dhe jashtë Shqipërisë.

– Është specializuar në Punimet Protetike Fikse

– Në laboratorin tonë kujdeset për punimet e qeramikës.

– Kohën e lirë pëlqen ta kalojë në natyrë duke kryer aktivitete të ndryshme sportive si volejboll etj.

Specializimi :

Punime Protetike Fikse

Dega:

Laborante Dentare, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë.

Shërbime

Cosmetic Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Pediatric Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Teeth Whitening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Dental Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Awards And Honours

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Jepni emailin tuaj dhe ne ju kontaktojmë!

×