+355 69 436 5000
theodora@imperialdental.al

– Ka lindur në Ersekë.
– Mbaroi studimet Bachelor për Inxhinieri Matematike pranë Universitetit Politeknik, Tiranë.

– Ka përfunduar studimet Master për Inxhinieri Matematike dhe Aktuaristikë pranë të njëjtit universitet.

– Në klinikën tonë kujdeset për mbarëvajtjen e procesit të punës dhe mirëpritjen e çdo pacienti.

– Gjithashtu Theodora merret dhe me analizimin e çdo të dhëne të klinikës apo të pacientëve tanë.

– Kohën e lirë pëlqen ta kalojë në natyrë duke udhëtuar dhe një ndër hobit e saj është dhe volejbolli.

Specializimi :

Matematikë dhe Aktuaristikë

Dega:

Inxhinieri Matematik, Universiteti Politeknik, Tiranë.

Shërbime

Cosmetic Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Pediatric Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Teeth Whitening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Dental Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Awards And Honours

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Jepni emailin tuaj dhe ne ju kontaktojmë!

×