+355 69 436 5000
eva@imperialdental.al

– Eva ka lindur në Berat.
– Ka mbaruar studimet e larta për stomatologji pranë fakultetit të Mjekësisë Dentare, Universiteti i Mjekësisë ,Tiranë.

– Prane klinikës tonë kujdeset për shërbime dentare si higjienë, profilaksi, dentistri restorative etj.

– Në kohën e lirë pëlqen të merret me muzikë dhe me fitness.

Specializimi :

Stomatologji

Dega:

Stomatologji, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë.

Shërbime

Cosmetic Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Pediatric Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Teeth Whitening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Dental Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Awards And Honours

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Jepni emailin tuaj dhe ne ju kontaktojmë!

×