+355 69 436 5000
brisild@imperialdental.al

– Ka lindur në Shkodër.
– Mbaroi studimet e larta në “Aydin Istanbul University” në Stamboll, Turqi.

– Ka punuar në Stamboll si dizenjues CAD/CAM në laboratorin Dental Plus.
– Vendosi të kthehej në Shqipëri në Qershor 2017.

– Punoi pranë spitalit Hygeia si përgjegjës për modelimin në CAD/CAM të zirkonit, metalit,  kurorave E-Max etj.
– Prej disa vitesh pjesë e klinikës Imperial Dental Center
– Kohën e lirë pëlqen ta kalojë me shoqërinë dhe njerëzit e afërt. Një nga pasionet e tij janë dhe lojërat elektronike.

Specializimi :

Dizenjues CAD/CAM

Dega:

Aydin Istanbul University, Turqi

Shërbime

Cosmetic Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Pediatric Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Teeth Whitening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Dental Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Awards And Honours

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Jepni emailin tuaj dhe ne ju kontaktojmë!

×