+355 69 436 5000
ilda@imperialdental.al

– Ka lindur në Korçë.
– Mbaroi studimet e larta për “Stomatologji”, pranë Fakultetit të Mjekësisë Dentare, pjesë e Universitetit të Mjekësisë Tiranë.

– Pranë klinikë tonë, Dr. Ilda kujdeset për shërbime dentare si: – Higjienë , Profilaksi dhe Dentistri Restorative 

– Kohën e lirë pëlqen ta kalojë me familjen.

– Një nga pasionet e saj është dhe arti e piktura.

Specializimi :

Stomatologji

Dega:

Stomatologji, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë

Shërbime

Cosmetic Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Pediatric Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Teeth Whitening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Dental Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Awards And Honours

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Jepni emailin tuaj dhe ne ju kontaktojmë!

×