+355 69 436 5000
krisi@imperialdental.al

– Ka lindur në Librazhd.
– Mbaroi studimet e larta për “Stomatologji”, pranë Fakultetit të Mjekësisë Dentare, pjesë e Universitetit të Mjekësisë Tiranë.

– Ka kryer një sërë trajnimesh dhe ka marrë pjesë në disa konferenca të ndryshme mjekësore dhe jo vetëm.

– Aktualisht pranë klinikës tonë është duke kryer praktikën universitare.

– Në kohën e saj të lirë pëlqen të udhëtojë, një nga hobit e saj është dhe leximi.

Specializimi :

Stomatologji

Dega:

Stomatologji, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë

Shërbime

Cosmetic Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Pediatric Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Teeth Whitening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Dental Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Awards And Honours

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Jepni emailin tuaj dhe ne ju kontaktojmë!

×