+355 69 436 5000
ina@imperialdental.al

– Ka lindur në Kukës.
– Mbaroi studimet e larta për stomatologji në Universitetin e Mjekësisë, Shqipëri.

– Pas kryerjes së studimeve ka punuar pranë Advanced Dental Center, klinikë dentare në spitalin “Hygeia”.
– Punësohet si mjeke stomatologe e përgjithshme në Imperial Dental Center që në fillimet e klinikës.

– Në klinikën tonë është përgjegjëse për një sërë shërbimesh në klinikë, si Higjienë, Profilaksi, Terapi, Protetikë etj.
– Kohën e lirë pëlqen ta kalojë duke shëtitur e udhëtuar.

Specializimi :

Stomatologji e Përgjithshme

Dega:

Stomatologji, Universiteti i Mjekësisë, Shqipëri

Shërbime

Cosmetic Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Pediatric Dentistry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Teeth Whitening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Dental Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at est id leo luctus

Awards And Honours

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Awarded Hospital

Zwei flinke Boxer jagen die quirlige Eva und ihren Mops durch Sylt

Jepni emailin tuaj dhe ne ju kontaktojmë!

×