+355 69 436 5000
glidion@imperialdental.al

– Ka lindur në Shkodër.
– Mbaroi studimet e larta në “Aydin Istanbul University” në Stamboll, Turqi.

– Ka punuar në Stamboll si laborant i përgjithshëm tek “Bahcesehir Dental Center”.
– Glidioni u kthye në Shqipëri në Qershor të vitit 2017.

– Ai ka punuar si drejtor i laboratorit dentar dhe përgjegjës për qeramikën dhe punimet estetike pranë spitalit Hygeia, Tiranë.
– Glidioni pëlqen që kohën e lirë ta kalojë me familjen dhe një nga pasionet e tij janë kafshët

Specializimi :

Laborant Dentar

Dega:

Laborant, Universiteti “Aydin Istanbul University”, Turqi

Kualifikime & Specializime

Laborant Dentar

Specializim

Aydin Instanbul

Universiteti, Turqi

Jepni emailin tuaj dhe ne ju kontaktojmë!

×